Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur in Johannesburg


Met een huurauto haalt u het maximale uit uw reis naar Johannesburg en kunt u in alle vrijheid en in uw eigen tempo Zuid-Afrika verkennen


Door het formulier op deze pagina in te vullen maakt u gebruik van onze autoverhuurservice en weet u zeker dat uw huurauto bij aankomst voor u klaarstaat. Johannesburg is een zeer bijzondere stad en met Budget Autoverhuur reist u comfortabel en zonder stress.

Johannesburg is ongetwijfeld een van de meest spectaculaire en fascinerende bestemmingen op deze planeet. Met een kleurrijk doch roerig verleden verlegt de stad nu haar grenzen en opent zij haar deuren voor mensen over de hele wereld die voor een werkelijk bijzondere ervaring naar de stad komen. De stad, die door de plaatselijke bevolking 'JoBurg' wordt genoemd, is een van de meest eclectische steden ter wereld. De problemen en moeilijkheden hebben bijgedragen aan het feit dat deze stad een van de meest vooruitstrevende steden ter wereld is. De kleur en pracht van Johannesburg laten op toeristen een blijvende indruk achter.

De beroemdste, of juist beruchtste, tijd van de stad is die van de Apartheid. Geen reis naar Zuid-Afrika is compleet zonder een bezoek aan het Apartheidsmuseum om een beeld te krijgen van wat de stad en haar inwoners tijdens deze donkere periode hebben moeten doorstaan. Van hieruit rijdt u met uw huurauto naar Lilliesleaf Farm, dat ooit in de jaren '60 het geheime hoofdkwartier was van het Afrikaans Nationaal Congres (ANC), maar nu een museum is dat in 2008 is geopend. Het museum vertelt via interactieve tentoonstellingen en moderne technologie het ontroerende verhaal van de bevrijdingsstrijd van Zuid-Afrika.

Een goedkope auto huren is de ideale manier om alles te verkennen wat deze stad te bieden heeft. De Telkom Tower stijgt hoog boven de skyline uit. De toren staat in een van de eerste gebieden van de stad waarin de zwarte en blanke bevolking naast elkaar mocht leven. Dit gebied stond bekend als een 'grijs' gebied. Rijd met uw huurauto naar Gold Reef City, een stad die nog met één voet in de goudkoortsdagen van weleer staat. Beproef uw geluk in een stad die meer op Disneyland lijkt dan op de oude mijnstad die zij vroeger was.

Met onze goedkope autoverhuur brengt u gemakkelijk een bezoek aan de beroemde dierentuin, een heerlijk uitstapje voor jong en oud. Bezoek de dierentuin voor een unieke ervaring in het donker.

Autoverhuur in Johannesburg


De kwaliteit van het nationale rugbyteam is een van de dingen waar Zuid-Afrika beroemd om is. Voor rugbyfans is een uitstapje naar het Ellis Park stadion, de spirituele thuisbasis van de sport, een must. Als u toevallig in de stad bent wanneer de Springboks spelen kunt u proberen kaartjes te bemachtigen voor een onvergetelijke ervaring.

Verspreid over de stad vindt u kunstgalerijen en musea, die allemaal een goed beeld geven van de geschiedenis van de regio. Hier kunt u werken bekijken van Afrikaanse kunstenaars en van beroemde kunstenaars over de hele wereld. Daarnaast is het eten in Johannesburg werkelijk uniek. Probeer een mengeling van de Afrikaanse en Europese keuken of proef de meer exotische gerechten zoals de Tunesische curry. Als u van koffie houdt moet u de in Ethiopische koffie gemarineerde biefstuk zeker eens proberen.

Johannesburg is een prachtige stad die een wedergeboorte doormaakt en tegelijkertijd nooit haar verleden vergeet. Met haar warme klimaat gaat in Johannesburg geschiedenis hand in hand met regionale innovatie en noemt de plaatselijke bevolking met trots deze stad hun thuis. Met Budget Autoverhuur kunt u de stad verkennen en een goed beeld krijgen van de unieke sfeer die er heerst.

Budget Autoverhuur in Johannesburg
Een huurauto in Johannesburg regelt u gemakkelijk en zonder problemen. Door gebruik te maken van het formulier op deze pagina weet u zeker dat uw huurauto bij aankomst voor u klaarstaat en dat de door u gekozen auto beschikbaar is.

 • Om een van de vele geweldige auto's te reserveren die door Budget Autoverhuur worden aangeboden hoeft u alleen maar het formulier op deze pagina in te vullen. U weet dan zeker dat u deze fascinerende stad in uw eigen tempo kunt verkennen.

 • Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres, een handige locatie waar u uw auto kunt ophalen. Reserveer vandaag nog en kijk uit naar uw avontuur.

  Budget Autoverhuur in Johannesburg
  Burchmores Auction Centre
  18 Eastern Service Road
  2090
  Johannesburg
  Telefoon: +27 11 784 5722

  Andere populaire bestemmingen:

  Marrakech
  Fez Luchthaven
  Kaapstad Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl