Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur op Heraklion Luchthaven


Huur een auto op Heraklion Luchthaven in Griekenland zodat u alles wat deze stad te bieden heeft kunt ervaren en verkennen


Budget Autoverhuur helpt u gemakkelijk aan goedkope auto te huren op het internationale vliegveld van Kreta. U hoeft alleen maar het eenvoudige formulier op deze pagina in te vullen om uw huurauto te reserveren op en uw auto zal bij aankomst voor u klaarstaan. Dit is ook de place to be om te ontdekken wat er te zien en te doen is. U hoeft alleen maar voor Budget Autoverhuur te kiezen om deze locaties te bezoeken.

Heraklion, de hoofdstad van Kreta, is een van de meest fascinerende steden in het Middellandse Zeegebied. Met een middeleeuws centrum en een bruisend nachtleven, biedt de stad toeristen de mogelijkheid om zowel het oude als het nieuwe naast elkaar te ervaren in een klimaat dat het hele jaar door warm is. In dit deel van de wereld is geschiedenis in overvloed aanwezig ook al is Heraklion de technologische en commerciële hoofdstad van het eiland. Met een huurauto wordt het bezoeken van deze stad een koud kunstje.

Ook al zijn grote delen van het stadscentrum vrij van verkeer, u kunt uw huurauto gemakkelijk ergens dichtbij parkeren en de boel verkennen. Begin uw reis in de vissershaven vlak bij de moderne haven. Hier zult u versteld staan van de schoonheid van het oude Venetiaanse fort dat trots bij de havenpoort staat en een van de langste muren van Europa heeft. Koules, zoals het fort in het Turks heet, is voor verschillende doeleinden gebruikt: van het weren van indringers tot het opsluiten van gevangenen in haar donkere cellen.

Niet ver van de haven ligt het Leeuwenplein, waar in 1898 het bloedbad van martelaars plaatsvond. Vanaf hier kunt u de St. Titus Kathedraal bezoeken, die indrukwekkend boven het landschap uitsteekt. Deze basiliek uit de 7e eeuw is tijdens de zogeheten tweede Byzantijnse periode gebouwd ter nagedachtenis aan Sint Titus, die een reisgenoot was van Sint Paulus.

In de buurt van de kathedraal ligt Loggia, dat eens een club was waarin mensen van adel konden ontspannen. Met zijn schitterende Venetiaanse architectuur stamt het uit de 16e eeuw. Binnen treft u trofeeën, wapenschilden, metopen en een deel van het stadhuis aan.
Hiernaast staat de St. Mark Basiliek, die tegenwoordig dient als de Gemeentelijke Kunstgalerij. De basiliek stamt uit 1239 en was vroeger de kathedraal van Kreta. Er worden veel tentoonstellingen gehouden en het gebouw is bijna altijd open.

Autoverhuur op Heraklion Luchthaven


Wanneer u richting de zee kijkt ziet u het Historisch Museum, waar de tweeduizendjarige geschiedenis van de regio tot leven komt. Door rond te rijden krijgt u een goed beeld van de geschiedenis van de stad. De grote muren van de stad zijn hier een belangrijk voorbeeld van. Heraklion heeft veel aan deze middeleeuwse muren gehad. Ooit hebben de muren een belegering door de Turken weerstaan die 21 jaar duurde. Het uitzicht bovenop de muren is werkelijk adembenemend. Van hieruit kunt u het graf bezoeken van de beroemde Griekse schrijver Nikos Kazantzakis, die ooit schreef 'Ik hoop niets, ik vrees niets; ik ben vrij.'

Met onze service wordt het verkennen van de buitenwijken van de stad een koud kunstje en met een uitgebreid aanbod aan huurmogelijkheden weet u zeker dat u een huurauto vindt die aan uw wensen voldoet. In Heraklion vindt u alle gemakken van een moderne stad gecombineerd met een unieke geschiedenis. Dineer op een terrasje of geniet van het bruisende nachtleven dat de stad's avonds doet transformeren, ga zwemmen in het kristalheldere water of liggen op het zachte witte zand, aan u de keus. Heraklion is een stad voor elk gewenst tempo; van langzaam tot snel, u bent degene die het tempo bepaalt.

Budget Autohuur op Heraklion Luchthaven
Een auto huren regelt u gemakkelijk bij ons. Budget Autoverhuur biedt een betrouwbare en gemakkelijke service met een ruime keuze aan voertuigen en stelt u in staat uw eigen tijd te bepalen op het eiland Kreta. Klik op het formulier op deze pagina voor meer informatie over een auto huren op Heraklion Luchthaven.

 • U hoeft alleen maar het formulier op deze pagina in te vullen en u weet zeker dat u met een goedkope huurauto dit geweldige deel van de wereld volledig kunt verkennen.

 • Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres, een prima locatie waar u uw huurauto kunt ophalen.

  Budget Autoverhuur op Heraklion Luchthaven
  Crete Nikos Kazantzakis Airport
  Kantoor bij Aankomsthal
  71306 Kreta
  Telefoon: 30-2810-344-279

  Andere populaire bestemmingen:

  Chania Luchthaven
  Rhodos Luchthaven
  Malta Luchthaven
  Athene Luchthaven
  Catania Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl