Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur op Helsinki Airport


De Finse hoofdstad is een opmerkelijke stad met geweldige plaatsen die u kunt bezoeken op het omliggende platteland, er is geen betere manier om erdoor heen te rijden met een goedkope huur auto van Budget


Met Budget autoverhuur zorgt u ervoor dat uw reis soepel verloopt. Het boeken van uw huurauto kan niet eenvoudiger dan met ons online boekingsformulier en het hele proces duurt slechts enkele minuten. Om uw goedkope auto nu te boeken, of voor meer informatie, klik op de linkerzijde van deze pagina. Of u nu individueel of in een groep reist, wij hebben een huurauto die bij u past.

Helsinki is niet alleen de hoofdstad van Finland maar ook het culturele en economische hart van het land. De stad heeft een rijke en interessante geschiedenis, wat duidelijk naar voren komt in de gebouwen, musea en parken die over heel de stad verspreid zijn. Het stadscentrum heeft talrijke toeristische attracties en interessante plaatsen die het bezoeken waard zijn. Veel mensen komen voor het avontuur van het Finse platteland, wat het hebben van een huurauto zo handig maakt. Op slechts twintig minuten rijden van het centrum bevindt zich een van de spectaculairste en wildste nationale parken van het land: het Nuuksio Nationaal Park. Dit is de perfecte plaats om te ontspannen en een glimp van de wilde dieren in de regio op te vangen. Porvoo is een interessante historische stad die zich op slechts veertig minuten rijden van de hoofdstad bevindt en is een van de vele voorbeelden van traditionele Finse houten gebouwen.

Hoewel veel mensen Finland beschouwen als een geweldige locatie voor de wintervakantie, zijn er ook genoeg geweldige zomeractiviteiten te ondernemen. Op slechts korte afstand van het stadscentrum liggen vele stranden, meren en sportlocaties waar mensen kunnen genieten van diverse activiteiten. Sommigen kiezen ervoor om naar de stad te reizen en vervolgens de meer afgelegen gebieden van Finland per gehuurde auto van Budget te verkennen om daarna de rest van hun vakantie in de hoofdstad door te brengen.

Autoverhuur op Helsinki Airport


Helsinki heeft een aantal fantastische kerken, die altijd erg in trek zijn bij toeristen. De twee bekendste kerken zijn de Rotskerk en de Oespenski-kathedraal, die om verschillende redenen populair zijn. De Rotskerk is een kerk met een boeiend ontwerp en wordt in de zomermaanden vaak gebruikt voor concerten. De Oespenski-kathedraal is een mooi voorbeeld van een meer traditioneel religieus gebouw in Finland.

Verspreid over de stad bevinden zich verschillende musea en kunstgalerijen. Met een goede planning en een huurauto om naar de verschillende gebieden in de stad te reizen kunnen vele van deze musea en kunstgalerijen in èèn dag worden bezocht. De bekendste hiervan zijn het Stadsmuseum, Designmuseum, Atheneum Kunstmuseum, Nationaal Museum van Finland and het Museum van Culturen. Naast de mooie gebouwen en musea heeft Helsinki een aantal andere geweldige bezienswaardigheden, waaronder schitterende parken zoals het Esplanadi Park en Kaivopuisto. Het populairste strand in de regio bevindt zich op korte afstand van het centrum bij Hietaniemi. Dit is een geweldige plek om tijdens de warme zomermaanden te ontspannen.

Ieder jaar worden er een aantal culturele evenementen en festivals gehouden, zowel in de stad als in het omliggende gebied; deze zijn zeker een bezoek waard wanneer u er op het juiste moment bent. Voorbeelden van de populairste evenementen zijn het Internationale Filmfestival, Tuska Open Air en Flow Festival. Al deze evenementen trekken massa's mensen uit de hele wereld aan.

Budget autoverhuur op Helsinki Airport
Het boeken van een huurauto op Helsinki's International Airport is eenvoudiger en gemakkelijker dan u denkt. U kunt uw huurauto reserveren of boeken in slechts enkele minuten, en dan heeft u een comfortabele en betrouwbare en goedkope huurauto die voor u klaarstaat bij aankomst op het vliegveld.

 • Om uw huurauto direct te boeken, klikt u op de linkerzijde van deze pagina en vult u de informatie in. Met een auto tot uw beschikking zult u dit schitterende gebied volledig kunnen verkennen.

 • De autohuur verhuurbalie van Budget bevindt zich op het onderstaande adres, zodat u zeer gemakkelijk en snel bij aankomst uw auto kunt ophalen.

  Budget Autoverhuur op Helsinki Airport
  Helsinki Vantaa Airport
  01530
  Helsinki
  Telefoon: 358 207 466 610

  Andere populaire bestemmingen:

  Bergen Luchthaven
  Oslo Gardermoen Luchthaven
  Evenes Luchthaven
  Stockholm Luchthaven
  Keflavik Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl