Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur op Heathrow Airport


Heathrow Airport is een van de drukste vliegvelden ter wereld, en is de grootste toegangspoort naar Groot-Brittannië


Door het boeken van een goedkope huurauto van Budget kunnen bezoekers gemakkelijk in de UK reizen en het land verkennen op hun eigen gemak.

Maak het leven makkelijker en boek uw huurauto nu op onze website en pak het voordeel van een betaalbare en betrouwbare autoverhuurservice. Voor meer informatie of om direct te reserveren klikt u op het formulier links op de pagina. Bij Budget autoverhuur heeft u een ruime keuze uit goedkope comfortabele huurauto's, die aan uw wensen voldoen.

Het vliegveld is slechts 17 mijl verwijderd van het centrum van Londen, wat het zeer eenvoudig maakt om erheen te vliegen en goedkoop een auto te huren bij Budget autoverhuur. Londen is de grootste stad van de Europese Unie en in de metropoolregio van Londen wonen ongeveer 14 miljoen mensen. Er is zoveel te zien en te doen in deze gigantische stad dat het met een autoverhuur veel gemakkelijker wordt om rond te reizen. Hoewel de hoofdstad zelf een geweldige toeristische trekpleister is, is een reis naar de UK niet compleet zonder enkele andere geweldige plaatsen te bezoeken die zich op korte afstand van het vliegveld bevinden.

Door een huurauto te huren heeft u veel meer mogelijkheden tot uw beschikking en kunt u heel de regio verkennen. Engeland en Wales zijn beroemd om hun prachtige landschappen en idyllische dorpjes. Op slechts twee uur rijden ligt de prachtige Wye Valley, een plek met een adembenemend mooie natuur en een aantal schilderachtige dorpjes. Er zijn vele andere landelijke gebieden die kunnen worden bezocht met een korte rit vanaf Londen, dus iedereen die in het gebied verblijft kan volledig genieten van de voordelen van een huurauto. Maak voor de verandering eens een dagtochtje buiten de stad. Een ander schitterend natuurgebied is het New Forest, dat op minder dan twee uur rijden van de hoofdstad ligt, vlak naast enkele schitterende kustgebieden.

Huur een auto op Heathrow Airport


Londen heeft zoveel schitterende attracties, historische en culturele bezienswaardigheden dat het moeilijk is om te bepalen welke u tijdens uw reis wilt bezoeken. Enkele van de populairste attracties liggen in Centraal Londen. Veel bezoekers van de hoofdstad bezichtigen historische gebouwen zoals de Houses of Parliament, London Dungeons, St. Paul's Cathedral, de Tower of London en Buckingham Palace. De meer modernere bezienswaardigheden van de stad zijn bijvoorbeeld de O2 Arena, het Greenwich Observatory, en enkele van de indrukwekkende nieuwe Olympische locaties. Voor het beste uitzicht over de stad, overdag of 's avonds, is een ritje in het Londen Eye de uitgekozen plek.

Londen is de culturele hoofdstad van de UK en heeft enkele van de beste musea en kunstgalerijen van Europa. Voorbeelden zijn het British Museum, Tate Modern, Tate Britain, Natural History Museum en de National Gallery. Londen heeft zoveel verschillende bezienswaardigheden dat er voor iedereen wel iets te vinden is en wanneer u klaar bent met het bezoeken hiervan zijn er genoeg indrukwekkende parken om in te relaxen. Hyde Park, Regent's Park en St. James' park zijn de drie populairste parken. Naast al deze geweldige culturele en recreatieve locaties heeft Londen ook een van de beste winkelgebieden van Europa, en fantastische restaurants en bars om in te relaxen en een leuke avond te hebben.

Budget autoverhuur op Heathrow Airport
Het regelen van een huurauto op Heathrow Airport is zeer gemakkelijk en snel met Budget, en indien u eenmaal uw goedkope huurauto heeft geboekt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Klik op het formulier op deze pagina voor meer informatie over autohuur op Heathrow Airport.

 • Om een van onze betrouwbare en comfortabele huurauto's te reserveren hoeft u alleen maar het formulier links op de pagina in te vullen. Indien u eenmaal uw huurauto heeft geboekt zal deze voor u klaarstaan op het vliegveld wanneer u arriveert, en u zult de regio op uw eigen gemak kunnen verkennen.

 • Het autoverhuur depot waar u uw auto kunt ophalen bevindt zich op het onderstaande adres, zodat u bij aankomst uw auto gemakkelijk en snel kunt ophalen.

  Budget Autoverhuur op Londen Heathrow Airport
  London Heathrow Airport
  Northrop Road
  London
  TW6 2QA
  Telefoon: 44 844 544 4600

  Andere populaire bestemmingen:

  Cork Luchthaven
  Belfast International Luchthaven
  Birmingham Luchthaven
  Bristol Luchthaven
  Glasgow Luchthaven


  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl