Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur op Faro Luchthaven


Door een auto te huren op Faro Luchthaven ervaart u op de beste manier alles wat dit schitterende deel van de wereld te bieden heeft


Budget Autoverhuur maakt het reizigers gemakkelijk. U hoeft alleen maar het formulier op deze pagina in te vullen en u kunt bij aankomst op het vliegveld uw huurauto ophalen. Of lees verder en ontdek waarom een huurauto een logische keuze is wanneer u het beste uit uw verblijf in deze regio wilt halen. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een voertuig dat bij u past.

Faro is het belangrijkste beachresort in Portugal en heeft daarom meer de sfeer van een grote stad dan een klein resort. Als een van de echte hoogtepunten van de Algarve werd Faro in de Romeinse tijd belangrijk vanwege haar locatie dichtbij de Ria Formossa.

De grote aantrekkingskracht voor mensen die dit deel van Portugal bezoeken is ongetwijfeld het goudkleurige zand en de andere bezienswaardigheden aan de kust, maar de stad heeft veel meer te bieden dan alleen haar prachtige stranden. In de haven bevinden zich enkele van de beste cafés in de stad, vanwaar u de allermooiste jachten kunt bewonderen. De oude stad kijkt uit over de haven en hier krijgt u een goed beeld van de geschiedenis van de regio. Bezoek de Igreja de Carmo, een 17e-eeuwse kerk waar meer dan 1.000 monniken binnen haar muren begraven liggen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het beter bekend staat als de 'Beenderenkapel'; het gebouw zelf is omringd door tuinen. Deze tuinen zijn versierd met de menselijke botten van monniken die afkomstig zijn uit de begraafplaats naast de kerk.

Er zijn hier overal bezienswaardigheden en hoewel veel mooie gebouwen vernietigd zijn tijdens de grote aardbeving van 1755 is er nog veel overgebleven. De Arco da Vila, die stamt uit de 18e eeuw, is een belangrijke poort naar de oude stad. De kathedraal van de stad, die uit dezelfde tijd stamt, is een voorbeeld van eenvoudige en ingehouden architectuur.

Faro heeft niet heel veel musea, maar de musea die er zijn een bezoek meer dan waard. Van het Archeologisch Museum tot het Maritiem Museum en het bejubelde Regionaal Museum van de Algarve, is er is genoeg te zien en te doen terwijl u meer te weten komt over de geschiedenis van deze belangrijke stad.

Autoverhuur op Faro Luchthaven


Met een goedkope autoverhuur verkent u eenvoudig dit deel van Portugal, omdat er zoveel te ontdekken is in Zuid Portugal kunt u met een huurauto veel meer bekijken. Op korte afstand van de stad bevindt zich het pittoreske dorp Alte, dat doet denken aan een plek uit vervlogen tijden.

Met haar met keien geplaveide straten en dorpse sfeer is dit een stukje Portugal dat nog niet vercommercialiseerd is. In de stad Lagos zijn meer onbedorven stranden te vinden waar u kunt ontspannen en van de zon kunt genieten. Bezoek met uw goedkope huurauto de bergketen Serra de Monchique, waar u kunt genieten van een van de mooiste wandelpaden van heel Europa. Als u zin heeft om een wat langere autorit te maken, kunt u Lissabon bezoeken, de hoofdstad van het land.

Er bestaat geen twijfel over dat deze regio, met haar hete zomers, kustlandschap en talloze bezienswaardigheden aan de kust, een grote aantrekkingskracht heeft op toeristen. Bevaar de Ria Formossa voor een uniek uitzicht op de stad of ontspan jezelf lekker en laat het rustige levenstempo uw spanningen en stress doen verdwijnen. Met een huurauto kunt u in uw eigen tempo uw uitstapjes maken en kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt.

Budget Autoverhuur op Faro Luchthaven
Een huurauto van Budget Autoverhuur boekt u gemakkelijk, snel en zonder stress. Hun grote assortiment bestaat geheel uit veilige, betrouwbare, moderne en comfortabele auto's. Voor meer informatie of om uw auto te boeken klikt u op de link op deze pagina.

 • Door het formulier op deze pagina in te vullen kunt u een goedkope auto huren bij Budget Autoverhuur. Zo kunt u met uw eigen auto de magie van dit land beleven.

 • Het auto verhuurkantoor is gemakkelijk bereikbaar op het onderstaande adres, zodat u snel en zonder problemen aan uw reis kunt beginnen.

  Budget Autoverhuur op Faro Luchthaven
  Faro International Airport
  8001-701 Faro
  Telefoon: 351-289-818888

  Andere populaire bestemmingen:

  Lissabon Luchthaven
  Malaga Luchthaven
  Alicante Luchthaven
  Barcelona Luchthaven
  Madrid Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl