Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Eindhoven


Geniet optimaal in de gezelligste stad van Nederland door een goedkope huurauto te boeken bij Budget Autoverhuur. Door het formulier in te vullen aan de linkerkant van de pagina kunt u heel eenvoudig en snel een auto huren in Eindhoven.

Auto huren voor al uw wensen in Eindhoven


Eindhoven staat natuurlijk bekend om haar rijke keuze aan uitgaansgelegenheden.
Zo kunt u kiezen uit talrijke opties; van grand-cafés en discotheken op het Stratumseind, tot danscafés en bruine kroegen in het oude centrum.

In de omgeving van de Markt vindt u voornamelijk de gezellige restaurantjes en de grand-cafés met de welbekende grote terrassen. De langste café-straat van Nederland is het Stratumseind. Hier vindt u meer dan 50 cafés, discotheken en kroegen. De echte Brabantse gezelligheid! Daarnaast zijn er ook talloze cafés, terrassen en restaurants te vinden op en rond het Stationsplein. Ook is hier het poppodium Effenaar te vinden, waar grote nationale en internationale bands en acts hebben opgetreden.

Eindhoven ligt ook erg gunstig indien u een dagje uit in België of Duitsland wilt plannen. Zo bent u binnen een half uur over de grens en in België. Rijden naar Duitsland duurt daarentegen slechts een uur. Ook kunt u vanuit Eindhoven eenvoudig naar andere grote steden in Nederland rijden.

Autoverhuur Eindhoven


Aangezien Eindhoven meer dan 140 geregistreerde rijksmonumenten telt, is het aan te raden om gebruik te maken van een huurauto om deze locaties te kunnen bezoeken.

Door Eindhovens rijke historie, door de industriële revolutie en de booming business van Philips, staat de stad vol met schitterende historische panden. Zo is het bezoeken van de Catharinakerk zeker een aanrader. Maar bezoek ook het Heilig Hart of Paterskerk, Philips eerste gloeilampenfabriekje en het 15e eeuwse Mariënhage klooster.

Daarnaast is er ook een hoop moderne architectuur in Eindhoven te vinden.
Zo kunt u er het Evoluon vinden. Dit unieke gebouw werd ooit gebouwd als uithangbord voor de technologische voortgang van Philips. Deze futuristische vliegende schotel is sinds 1966 in Eindhoven te vinden. Tot de eindjaren '80 was het Evoluon een technologiemuseum waarin de bezoekers zelf konden experimenteren met demonstratiemodellen. Sinds 1996 is het Evoluon-complex omgetoverd tot een congres- en evenementencentrum.

Eindhoven is ook aantrekkelijk om haar diverse musea. Zo is er bijvoorbeeld het Historisch Openluchtmuseum in de Genneper Parken. Hier zijn de ijzertijd en de Middeleeuwen in Brabant het hoofdthema. Daarnaast kunt u in het Van Abbemuseum enkele werken van onder meer Mondriaan en Picasso bekijken. Ook is er een DAF museum te vinden in Eindhoven en mag ook natuurlijk de Philips Gloeilampenfabriek anno 1891 niet ontbreken.

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken aan uw verblijf in Eindhoven is het winkelen.
Zo kunt u gemakkelijk met uw huurauto van de Heuvel Galerie of de Markt naar het Piazza aan het 18 Septemberplein rijden, waar tevens een megabioscoop te vinden is met diverse horeca. In deze buurt zijn ook de grotere winkelketens te vinden. Of spring in uw huurauto om naar het Winkelcentrum Woensel te gaan. Gelegen in het stadsdeel Woensel Noord vindt u meer dan 160 winkels.

Eindhoven is natuurlijk ook de stad van één van Nederlands meest succesvolle voetbalclub, zowel nationaal als internationaal. PSV werd bijna 100 jaar geleden opgericht als de sportvereniging voor de plaatselijke werknemers van de gloeilampen fabriek. Momenteel is PSV één van de best presterende teams in de Eredivisie met een rijke internationale historie.

Al jaren speelt PSV in haar vertrouwde stadion dat niet ver verwijderd is van het Centraal Station. Het stadion staat dan ook in een echte oude arbeidersbuurt.

Budget Rent A Car Eindhoven

 • Budget autoverhuur bevindt zich aan de Jeroen Boschlaan in Eindhoven. Hier kunt u uw huurauto ophalen en terug brengen.

 • Het huren van een auto bij Budget is heel eenvoudig. Vul het formulier in aan de linkerkant van de pagina.

  Budget Autohuur Eindhoven
  Jeroen Boschlaan 220 B
  5613 GD Eindhoven
  Telefoon: +31 88 2847 040

  Andere populaire bestemmingen:

  Utrecht
  Almere
  Amsterdam
  Groningen
  Leeuwarden

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl