Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur op Edinburgh Luchthaven


Het huren van een auto is erg gemakkelijk op Edinburgh Luchthaven. Met een voertuig tot uw beschikking heeft u veel meer mogelijkheden tijdens uw vakantie


Het huren van een auto via Budget Autoverhuur is een gemakkelijk proces. U huurt een goedkope huurauto op Edinburgh Luchthaven door op het formulier links op deze pagina te klikken. Met onze gemakkelijke service heeft u geen wachttijd en de auto die u uitkiest is meteen van u.
Edinburgh is de hoofdstad van Schotland, met een geschiedenis die teruggaat tot aan de prehistorie.

Er zijn verschillende monumenten die eer doen aan de eeuwenoude geschiedenis van de stad, maar de stad heeft ook een moderne cultuur. Het nachtleven hier is uitstekend en er zijn verschillende kunstlocaties te vinden. De wijken Old Town en New Town zijn beide op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Welk aspect van de stad u ook wilt ontdekken, u ontdekt het op uw eigen manier door een auto te huren. Met een huurauto hoeft u niet op de bus te wachten. Met Budget Autoverhuur bepaalt u zelf waar u heen wilt tijdens uw vakantie en wanneer.

Een van de populairste toeristische attracties is Usher Hall, waar klassieke muziekvoorstellingen van wereldklasse worden gegeven. Het gebouw stamt uit 1914 en bevat veel klassieke elementen in de stijl van de Beaux Arts. Deze locatie heeft een rijke geschiedenis en is het middelpunt geweest van belangrijke politieke en religieuze gebeurtenissen. Aangezien het Royal Scottish National Orchestra regelmatig in Usher Hall speelt, is er genoeg kans voor toeristen om een klassieke muziekvoorstelling bij te wonen. Ons grote wagenpark biedt een breed assortiment aan huurauto's. U zult ongetwijfeld het voertuig vinden dat het beste bij u past. Het maakt niet uit of er meerdere passagiers met u meereizen, of dat u bepaalde eisen op het gebied van bagage heeft: wij komen uw wensen tegemoet.

Voor liefhebbers van wetenschap en geschiedenis is het National Museum of Scotland een belangrijke bezienswaardigheid. Een van de populairste bezichtigingen in dit museum is het Monymusk Reliquary, een kunstvoorwerp dat gemaakt is van hout en metaal en dat stamt uit de 8e eeuw. De schat van St Ninian's Isle is een andere populaire bezichtiging. Deze schat is het bekendste voorbeeld van Schots zilverwerk uit de 8e eeuw. De bouw van het National Museum of Scotland was een langdurig conflict, omdat de architectuur uit geometrische vormen bestaat. Met een goedkope huurauto kunt u gemakkelijk deze bezienswaardigheid bereiken en bovendien bent u met een Budget auto minder kosten kwijt aan vervoer.

Autoverhuur op Edinburgh Luchthaven


Bezoekers van de stad kunnen vele schitterende autoritjes maken. Een van de populairste is een autorit naar het wereldberoemde kasteel, met een geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw. Sinds die tijd is het kasteel verschillende keren gerenoveerd, en deze structuur heeft een belangrijke rol gespeeld in de Koninklijke geschiedenis van Schotland. Het kasteel heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de militaire geschiedenis van het land.

Liefhebbers van geschiedenis komen hier zeker aan hun trekken. Met Budget Autoverhuur kunt u er gemakkelijk komen en omdat de voertuigen uitgerust zijn met navigatie, is de kans dat u onderweg verdwaald nihil. Zelfs wanneer u voor de eerste keer het gebied bezoekt. Door de betrouwbaarheid van onze voertuigen bestaat er weinig kans op pech onderweg. Met een van onze huurauto's zult u met een gerust hart rondreizen.

Budget Autoverhuur op Edinburgh Luchthaven
Het huren van een auto is gemakkelijk en stressvrij. Voor meer informatie over autohuur kunt u klikken op het formulier links van deze pagina.

 • U huurt een auto op Edinburgh Airport door het formulier links op deze pagina in te vullen. Onder de optie 'Car Group' kunt u de eisen vermelden waaraan uw voertuig moet voldoen.

 • Het Budget verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres, waar u uw auto kunt ophalen.

  Budget Autoverhuur op Edinburgh Luchthaven
  Edinburgh Airport
  Consolidated Car Rental Centre
  Edinburgh
  EH12 9FS
  Telefoon: +44 844 544 4605

  Andere populaire bestemmingen:

  Londen Stansted Luchthaven
  Dublin Luchthaven
  Belfast Luchthaven
  Birmingham
  Bristol

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl