Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Den Bosch


Gaat u de gezelligheid in Brabant ontdekken en bent u daarvoor op zoek naar een goedkope huurauto? Dan vindt u bij Budget vast en zeker een huurauto die aan uw wensen zal voldoen. Het huren van een auto is heel eenvoudig. U hoeft slechts het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen om een huurauto te reserveren.

Een auto huren voor al uw reiswensen in Den Bosch


Den Bosch, of ’s-Hertogenbosch, verkreeg haar stadsrechten al in 1184. Zodoende staat de stad vol met prachtige historische bezienswaardigheden. Eén van de bekenste bezienswaardigheden van Den Bosch is de basiliek Sint-Jan Evangelist. Deze gotische kerk werd gebouwd tussen 1220 en 1530. De kerk heeft een 73 meter hoge toren en bevat vele unieke luchtboogfiguren. De vele decoraties aan de buitenkant van de kerk zijn het bezoeken dan ook meer dan waard. De kerk is logischerwijs door haar prachtige bouw en decoratie opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Tussen Den Bosch en Vught vindt u Het Bossche Broek. Dit natuurgebied is nog altijd gevestigd aan de oude stadswal zoals in de middeleeuwen al lag. Daarnaast vindt u in Den Bosch het oudste bakstenen huis van Nederland. Dit huis is, de Moriaan, huisvest nu echter het VVV-kantoor.
In Den Bosch vindt u het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch en het Noord-Brabants Museum. Deze twee musea zijn een bezoekje meer dan waard.

U zult in deze musea meer te weten komen over de rijke historie van de stad en de provincie. In het centrum van Den Bosch vindt u ook de vrij unieke Binnendieze. De Binnendieze is een verzameling van stromen die door de binnenstad van Den Bosch lopen. Vele van deze stromen zijn overbouwd met huizen. Hier kunt u diverse rondvaarten door stad maken, waarmee u ook kennismaakt met de ondergrondse schoonheid van Den Bosch.

Op de Markt vindt u een standbeeld van de beroemde grootmeester Jeroen Bosch. Logischerwijs vindt u in de stad ook het Jheronimus Bosch Art Center, waar u enkele werken van deze oude grootmeester kunt bewonderen. Daarnaast is Den Bosch natuurlijk ook bekend als Oeteldonk in carnavalstijd. In Den Bosch kunt u kennis maken met de Brabantse Bourgondische variant van het carnaval. Het carnaval begint jaarlijks op 11 november. Verwacht een hoop verklede mensen in de binnenstad. Daarnaast zal ook het bier weer rijkelijk vloeien gedurende deze periode.

Autoverhuur Den Bosch


U kunt prima een dagje uit naar de Loonse en Drunense duinen met het gezin plannen. U rijdt in slechts 20 minuten naar de prachtige natuur die de duinen u bieden. De duinen liggen ten noorden van Tilburg en ten zuiden van Waalwijk. Deze twee steden zijn trouwens ook prima opties om een middagje in door te brengen. Zo kunt u in Waalwijk de diverse woonwinkels en woonboulevard bezoeken.

Ook rijdt u in minder dan een half uur vanuit Den Bosch naar Eindhoven. In Eindhoven kunt u kennis maken met de diverse geweldige grand-cafés en restaurants. Het centrum van Eindhoven heeft een ruim aanbod aan prachtige winkelstraatjes en gezellige terrasjes. Een dagje doorbrengen in Antwerpen is ook een prima optie. Deze prachtige Belgische stad ligt op dik een uur rijden van Den Bosch. Hier kunt u onder andere genieten van de heerlijke Belgische chocoladewinkeltjes en gezellige markt op het Schouwburgplein.

Budget Autoverhuur Den Bosch
Met goedkope autohuur van Budget kunt u niet alleen Den Bosch beter leren kennen, maar ook de prachtige steden in de nabije omgeving. Zelfs een dagtripje naar België is mogelijk.

 • In Den Bosch vindt u niet alleen de bekende monumenten, maar ook vele mogelijkheden om heerlijk te shoppen. Of bezoek de stad tijdens het carnavalsseizoen om kennis te maken met Oeteldonk.

 • Budget Autoverhuur bevindt zich op onderstaand adres. Hier kunt u uw gereserveerde huurauto ophalen en terug brengen.

  Budget Autoverhuur
  Budget Den Bosch
  Siloweg 15
  5222 BN Den Bosch
  Telefoon:+31 88 2847 073

  Andere populaire bestemmingen:

  Arnhem
  Apeldoorn
  Eindhoven Luchthaven
  Utrecht
  Amsterdam

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl