Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Cork Luchthaven


Met een huurauto in Cork Luchthaven kunt u heel gemakkelijk deze prachtige stad verkennen


Het is heel eenvoudig om uw auto te huren met Budget autoverhuur. Goedkope autohuur kan worden geboekt voordat je aankomt op de luchthaven. Klik op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina en vul het in voor meer informatie. Gebruik Budget om makkelijk en snel een auto te huren.

De internationale luchthaven is gelegen op slechts 6,5 kilometer ten zuiden van de stad en wordt sterk beïnvloed door het weer vanwege de grote hoogte, namelijk 153 meter boven de zeespiegel. De stad zelf is gelegen in het zuidelijke deel van Ierland en heeft een breed scala aan attracties en plaatsen om te bezoeken. Deze omvatten prachtige voorbeelden van architectuur door de hele stad, musea, kunstgalerijen en festivals. Het regelen van een goedkope huurauto bij ons zal ervoor zorgen dat u het allemaal zult zien.

Verspreid over de hele stad zijn er attracties te bezoeken en bezienswaardigheden te zien, tezamen met de vele winkel- en eetgelegenheden. Er is voor ieder wat wils in deze historische stad. De cultuur van de regio is enorm, met diverse musea om te bezoeken die een scala aan onderwerpen vertonen variërend van het Butter Museum tot de Ballincollig Royal Gunpowder Mills. Het hebben van een auto is een geweldige manier om overal te komen en de bezienswaardigheden te ontdekken en te genieten van de vrijheid en flexibiliteit van uw eigen vervoer. De schone kunsten spelen een grote rol in de stad, met een aantal galerijen, waaronder de Crawford Municipal Art Gallery en de Lavit Gallery.

Onder de verschillende historische monumenten bevinden zich vele kerken en kathedralen. Ook is er het Blackrock Castle Observatory en het Michael Collins Monument and Centre, dat een tentoonstelling over de beroemde Ierse patriot herbergt. Tijdens het grootste deel van het jaar zijn er vele festivals en evenementen die hier worden gehouden, waaronder de St Patrick's Day parade en het Midzomer Festival. Verspreid over de hele stad zijn er diverse sportieve activiteiten waarvan u kunt genieten van watersport tot toeschouwerevenementen. Er is voor iedereen iets om van te genieten en met een goedkope huurauto bent u in staat om enkele geweldige toernementen in uw agenda in te passen, waaronder de Ierse sporten Hurling en Gaelic Football. Bovendien is er een schier oneindig aantal golfbanen in de omgeving, van Doneralle Golf Club tot Harbour Point. Voor iedere speler van elk denkbaar niveau zal er een passende baan te vinden zijn.

U zult naar alle waarschijnlijkheid een behoorlijke hoeveelheid neerslag zien tijdens uw verblijf in dit deel van Ierland, aangezien het klimaat zeer mild is met zeer weinig uitschieters in de temperatuur. Met een huurauto kunt u alles zien wat de omgeving te bieden heeft, zonder dat uw plannen hierbij letterlijk in het water kunnen vallen.

Autoverhuur Cork Luchthaven


Verspreid over de stad zijn er tal van bestemmingen die de moeite waard zijn om naartoe te gaan in een huurauto van Budget, die een geweldig dagje uit zullen maken. Een zeer bekende plaats is Blarney Castle dat de beroemde Blarneysteen heeft. Mensen uit de hele wereld komen hier naartoe om de steen te kussen. Nog een geweldige plek om te bezoeken is het Fota Wildlife Park waar u een verscheidenheid aan verschillende diersoorten kunt zien, waarvan er velen beschermd zijn. Dit omvat onder meer jachtluipaarden, doodshoofdaapjes en zebra's.

De Midleton Distillery, oorspronkelijk een fabriek die wol produceerde, is de thuisbasis van het Jameson Heritage Centre. Deze brouwer van Ierse whiskey ligt op ongeveer 24 kilometer ten oosten van de stad. Voor een langere reis zou je verder naar het zuiden kunnen gaan, langs de kust naar Mizen Head, waar nog steeds een Mist Signaal Station staat. Bezoekers kunnen langs verschillende attracties wandelen op de locatie, waaronder de machinekamer en de beroemde hangbrug.

Budget Autoverhuur Cork Luchthaven
Het regelen van huurauto via Budget autoverhuur is eenvoudig, betrouwbaar en stress-vrij. Ontdek meer over autoverhuur in Cork Luchthaven door te klikken op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina.

 • Door het invullen van het formulier aan de zijkant van deze pagina kunt u een van onze vele comfortabele en betrouwbare huurauto's reserveren. Met een auto tot je beschikking worden al die beroemde bezienswaardigheden opeens gemakkelijk bereikbaar.

 • Het magazijn is gevestigd op het onderstaande adres, voor het ophalen van uw huurauto.

  Budget Autoverhuur Cork Luchthaven
  Cork Luchthaven
  Aankomsthal
  Cork
  Telefoon: 353-214-314000

  Andere populaire bestemmingen:

  Edinburgh Luchthaven
  Londen Stansted Luchthaven
  Dublin Luchthaven
  Belfast Luchthaven
  Birmingham

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl