Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Chicago Airport


Of u nu op vakantie bent of op zakenreis, het is eenvoudig om overal in de stad te komen met een huurauto van BudgetGoedkoop een auto huren van Budget kan zowel tijd als geld besparen, maar u zult nooit minder krijgen dan de allerbeste dienstverlening. Het is een feit dat Chicago, met zijn vele transportfaciliteiten en diverse zakelijke en recreatieve centra, overweldigend kan zijn voor de bezoeker tijdens het eerste bezoek. Een huurauto maakt het gemakkelijk om overal te komen, dus de populaire attracties van 'The Windy City' zijn niet meer dan een kort ritje van u verwijderd.

De stad staat bekend om zijn gezinsvriendelijke sfeer in combinatie met de drukke en professionele handelscentra die het tot een unieke plek maken om uw tijd door te brengen. Het Art Institute en de Navy Pier zijn plaatsen voor het hele gezin en zijn het best bereikbaar met een huurauto. Het Adler Planetarium, Shedd Aquarium en het Field Museum zijn enorm populaire locaties bij bezoekers. De stad is ook befaamd om zijn muziekfestivals. Het Ravinia Festival, dat wordt gehouden in de maanden juni tot en met september, beschikt over enkele van de grootste en bekendste acts van het land. De zomer concerten die buiten worden gehouden trekt klassieke rockmuzikanten, popbands, en zelfs indie-bands aan. Het festival is zo groot dat er ongeveer 120 tot 150 muziekacts zijn tijdens het gehele festival.

Theaterliefhebbers van over de gehele wereld komen in drommen af op het Ford Centre for Performing Arts om daar de live optredens mee te maken. Het Ford Centre, dat oorspronkelijk het Orient Theatre heette, opende in 1926 voor het eerst zijn deuren om speelfilms te gaan vertonen. Het theater is ingericht met een weelderige, Oriënt geïnspireerd décor en het werd omgedoopt tot het Ford Centre for Performing Arts in 1997. Het Apollo Theatre in Lincoln Park is een ander populair theater dat bekend is om zijn Broadway musicals. Zowel de lokale bevolking als toeristen bezoeken het theater elke vrijdag om de voorstellingen van wereldklasse mee te kunnen maken.

Kunst-en Cultuurliefhebbers kunnen rijden naar het Museum of Contemporary Art, de grootste in de wereld, om de wereld van klassieke en hedendaagse kunst te ervaren. Het vertoont hedendaagse kunst van wereldberoemde kunstenaars en heeft een permanente collectie van het werk van Jasper Johns en Andy Warhol.

Mensen die houden van wetenschap en industriële technologieën zullen ook niet teleurgesteld worden. Het Museum of Science and Industry Plus Omnimax biedt een interactieve en leuke manier om te genieten van de verschillende tentoonstellingen, zoals de Duitse onderzeeër uit de Tweede Wereldoorlog, de gesimuleerde afdaling een kolenmijn in, of een rondje door een volledig functioneel milieuvriendelijk huis. De stad heeft zo veel leuke en grote attracties die toegankelijk worden gemaakt door een auto te huren van Budget.

Goedkope autoverhuur maakt het gemakkelijk


Chicago is bekend om zijn diverse stadions die de thuisbasis zijn van de beste honkbal- en rugby kampioenteams van het land. Het Wrigley Field, het US Cellular Field, en Soldier Field zijn allemaal stadions van wereldklasse die tot de nok toe vol zitten tijdens wedstrijden tussen de verschillende clubs. Van het plezier en de carnavaleske sfeer kunt u alleen genieten door in het stadion te zijn en een wedstrijd bij te wonen. Een auto huren zal ervoor zorgen dat u de plaats van bestemming en uw accommodatie tijdig en makkelijk bereikt.

Een bezoek aan het John Hancock Observatory zal u helpen de grootte en uitgestrektheid van de stad echt te waarderen en te ontdekken. De totale omvang van de metropool kan worden gezien vanaf de top van het observatorium. Er zijn ook de Brookfield Zoo en het Lincoln Park Zoo die een onderkomen bieden aan meer dan 2.000 dieren. De Air and Water Show is een gratis programma dat kan worden gezien vanaf de boulevard langs het meer bij Oak Street. De Thunderbirds van de Amerikaanse Luchtmacht, de Blue Angels van de Amerikaanse Marine en het Parachute Team van de Amerikaanse Landmacht laten allen hun kunsten zien tijdens deze show. Ook kunnen boottochten ondernomen worden om de show, die de grootste in zijn soort is in de Verenigde Staten, te bekijken.

Autohuur van Budget op Chicago Airport
Budget heeft professionele autoverhuurkantoren verspreid over de hele wereld. De vloot van auto's kan online worden gehuurd door het formulier op onze website in te vullen.

 • We sluiten nooit een compromis op het aanbieden van de beste service aan onze klanten. Laat ons u helpen om een onvergetelijke trip te beleven een van onze voordelige, betrouwbare huurauto's.

 • Aangezien wij onze eigen auto verhuurkantoren hebben op elke toeristische locatie in de wereld, is het vinden van informatie over hen slechts een muisklik van u verwijderd.

  Budget Autoverhuur Chicago Airport
  Chicago O'Hare Airport
  1000 Bessie Coleman Drive
  60666, Chicago
  Telefoon: 773 894 1900

  Andere populaire bestemmingen:

  Boston Luchthaven
  Denver Luchthaven
  New York JFK Luchthaven
  Dulles Luchthaven
  Houston Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl