Ophaallocatie
Retourlocatie

Huurauto Cagliari Airport


Huur een prachtige huurauto op Cagliari Airport en gebruik deze om deze geweldige stad en het omliggende platteland op uw gemak te kunnen ontdekken


Het reserveren van een Budget huurauto op het vliegveld is erg makkelijk. Vul het boekingsformulier op deze pagina in, of lees door en leer meer over deze stad en de mogelijkheden om een auto te huren. Regel nu uw auto en bespaar tijd als u geland bent door meteen uw auto op het vliegveld op te halen. Zo krijgt uw bezoek een snelle en vriendelijke start. Wij bieden de oplossing voor een snelle en makkelijke auto.

Cagliari is de grootste stad in Sardinië. Het is ook de hoofdstad van dit eiland. Deze stad heeft een eigen vliegveld en een grote haven. Hierdoor kunnen bezoekers uit Italië de stad makkelijk bereiken en snel een auto huren op het vliegveld bij aankomst. Het goedkoop huren van een auto is een ideale manier om Sardinië te ontdekken en om de vele bezienswaardigheden op dit prachtige eiland te bezoeken.

De beroemdste en populairste bezienswaardigheid in deze stad is de oude Castello. De Castello is een imposant fort gelegen boven op een steile rots. Gebruik uw gehuurde auto om naar boven rijden waar u kunt genieten van een rondleiding en de geweldige uitzichten op het omringende platteland. U kunt wandelen tussen de kastelen en de bar bezoeken voor een hapje en een drankje. De binnenstad van Cagliari kunt u ook de Palazzo Regio, een Gotische kathedraal en twee indrukwekkende middeleeuwse torens, de San Pancrazio en de Olifant, die vroeger de middeleeuwse stad beschermde.

Er is ook een prachtig archeologisch museum met tentoonstellingen die de geschiedenis van Sardinië in kaart brengen vanaf de steentijd tot de Feniciërs en de Romeinen, en later de Christenen uit de middeleeuwen. Het Museum van Oriëntaalse Kunsten en La Pinacoteca Nazionale zijn ook te vinden op het kasteelterrein.

Gebruik uw goedkope Budget huurauto om het havengebied te ontdekken, hier kunt u genieten van de zon. Ook zijn er hier een aantal goede restaurants en terrasjes te vinden waar u rustig kunt ontspannen, eten en kijken naar hoe de welgestelde onder ons genieten van hun prachtige plezierjachten in de jachthaven. Er worden hier vaak opgravingen uitgevoerd bij de oude Romeinse weg waar vroeger prachtige villa's hebben gelegen. Bezoekers worden aangespoord om zich te verdiepen in de artefacten die regelmatig worden gevonden. Dit betreft vaak portieken, munten en soms zelfs tempels. Bewijs dat aangeeft dat er continue mensen in deze stad hebben gewoond vanaf de derde eeuw v. Chr.

Zoals u misschien al had verwacht is er hier ook een prachtig Romeins amfitheater te vinden. De akoestiek is er nu nog zo goed dat er hier vaak concerten worden gehouden tijdens de zomer. Een geweldige prestatie voor een gebouw dat bijna tweeduizend jaar oud is. De Romeinen wisten toen al hoe je iets kon bouwen dat de tand des tijd zou doorstaan.

Als u gebruik maakt van een Budget auto op Cagliari Airport kunt u kort na aankomst ook een bezoekje brengen aan de indrukwekkende botanische tuinen waar u prachtige tuinen en exotische bloemen kunt bewonderen. De geuren verspreiden zich over het hele gebied en het is een ideale plek om te lunchen of om even te pauzeren.

Een auto huren op Cagliari Airport


Buiten de stad zijn er ook veel bezienswaardigheden. Veel hiervan stammen uit de Romeinse tijd, maar vergeet niet te genieten van de prachtige omgeving. Rondreizen op dit prachtige eiland is een ideale manier om lekker uit te waaien en om heerlijk tot rust te komen.

Goedkoop autoverhuurder Budget zorgt er bijvoorbeeld voor dat u een bezoekje kunt brengen aan de goedbewaarde Romeinse Villa Tigellio. De reis hiernaartoe duurt minder dan een half uur. Ook kunt u een griezelig bezoekje brengen aan de Grotta della Vipere (slangengrot). Deze grot wordt gelinkt aan een romantisch verhaal waarin een vrouw sterft i.p.v. haar man.

U kunt ook uw goedkoop gehuurde auto gebruiken om het strand in Poetto te bezoeken. Dit is een drukbezocht strand en, trouwens, een van de mooiste in het Middellandse Zeegebied. De kust is 7km lang en de boulevard biedt verschillende activiteiten, winkels, restaurants en cafés.

Budget Autoverhuur op Cagliari Airport
Het reserveren van een huurauto via Budget autoverhuur is makkelijk en niet stressvol. De auto staat klaar bij aankomst.

 • Vul het formulier links op deze pagina in om uw huurauto op Cagliari Airport te reserveren.

 • U kunt ons vinden op Mario Mameli. Nadat u uw auto heeft opgehaald kunt u op uw gemak het eiland ontdekken tijdens uw vakantie.

  Budget Autoverhuur Cagliari Airport
  Elmas Airport
  09100 Cagliari
  Telefoon: +39 070 240081

  Andere populaire bestemmingen:

  Catania Luchthaven
  Bergamo Luchthaven
  Milaan Linate Luchthaven
  Napels Luchthaven
  Rome Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl