Ophaallocatie
Retourlocatie

Huren auto Brussels Airport


De hoofdstad van België is zonder twijfel een van de mooiste bestemmingen in heel Europa. Het gebruik van een huurauto betekent dat u flexibel kunt reizen tijdens uw verblijf


U kunt een afspraak maken om een auto te huren bij Budget en deze op te halen op het vliegveld door het formulier links in te vullen. U kunt natuurlijk ook doorlezen om zo meer over deze stad te weten te komen en om te leren hoe makkelijk het is om een autoverhuur te regelen op het vliegveld. Brussel is een fantastische bestemming en u zult uw verblijf vast positief willen beginnen door ervoor te zorgen dat u niet gefrustreerd staat te wachten aan een balie. Om dit te bereiken kunt u uw gehuurde auto van tevoren reserveren waardoor u tijd en moeite bespaart.

Brussel wordt vaak de hoofdstad van Europa genoemd, dit refereert natuurlijk aan het feit dat deze stad beschouwd wordt als het kloppende financiële en administratieve hart van de EU. Misschien denkt u dat deze stad dan kil, grijs en karakterloos is en dat het daarom niet zoveel zin heeft om deze te bezoeken. U heeft dan ongelijk. Deze stad heeft een prachtige geschiedenis die naar de kroon steekt met andere grote Europese steden. De stad dan ook biedt veel culturele en andere bezienswaardigheden.

Maak gebruik van een huurauto om in deze verrassend mooie stad rond te rijden en te ontdekken wat deze stad u te bieden heeft. Goedkoop huren van een auto kan op het vliegveld worden geregeld bij aankomst. U kunt uw auto gedurende uw verblijf gebruiken om alle bezienswaardigheden te bezoeken zowel in de stad als daarbuiten. Brussel heeft net zoals de andere steden in de omgeving, waaronder Antwerpen en Brugge, zijn middeleeuwse geschiedenis gewaarborgd. Veel van de prachtige middeleeuwse gebouwen zijn bewaard gebleven en zijn weinig veranderd sinds de hoogtijdagen van de Hanze. Wandelen in deze stad leidt tot verrassende ontdekkingen.

Uw goedkope huurauto biedt een prettige uitdaging bij het manoeuvreren door de smalle kasseistraten van Brussel. Natuurlijk zijn er ook veel moderne wegen. U kunt gemakkelijk parkeren waardoor u rustig de voetgangersgebieden in deze stad kunt ontdekken.

Een aantal grote kunstenaars en vakmannen uit de middeleeuwen, waaronder Breugel, zijn in Brussel geboren. Kunstenaars als Magritte en Hergé - de bedenker van Kuifje - kwamen ook uit Brussel. Iconisch is natuurlijk het wereldberoemde Mannekin Pis, een standbeeld van een jongen die aan het plassen is. De bewoners van deze stad dragen dit standbeeld een warm hart toe. Een klein standbeeldje te midden van grote en imposante monumenten.

De Begijnenkerk trekt veel bezoekers. Het is een prachtige en overweldigend voorbeeld van de Vlaamse Barok, een architectuurstijl die heerste in de 17e eeuw in Europa's Nachts ziet de kerk er door de schijnwerpers er groots en spectaculair uit. Veel toeristen gebruiken het als een oriëntatiepunt tijdens hun verblijf.

Budget autoverhuur zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk de Ter Kamerenabdij kunt bezoeken. Deze beroemde middeleeuwse abdij werd gesloten tijdens de Franse Revolutie. Recentelijk werd deze weer geopend en is het in gebruik genomen door het Nationaal Geografisch Instituut. Het gebouw huisvest nu een vooraanstaande kunstacademie voor de beeldende kunsten. Het gebouw is niet toegankelijk voor bezoekers, maar u kunt wel door het park wandelen en van de buitenkant genieten.

Autoverhuur Brussels Airport


Een huurauto op het vliegveld regelen is een makkelijke manier om België, een klein land met goede wegen en weinig heuvels, makkelijk te ontdekken. Zo kunt u binnen een paar dagen veel zien. Het gebied rondom de hoofdstad bevat veel interessant bezienswaardigheden en biedt u vele mogelijkheden om uitstapjes te maken. Bergen, even ten westen van Brussel, is een prachtige stad met een kathedraal, en een bruisende en drukke markt op zondagen. Dinant, net ten zuiden van Brussel, is ook een bezoekje waard. Hier kunt u een schitterende fort en spectaculaire grotten bezoeken.

Een ander leuk huurauto trip is een bezoekje aan Brugge. In deze stad lijkt de tijd stil te hebben gestaan. U waant zich in de middeleeuwen door de vakwerkhuizen langs de rustige grachten en de goedbewaarde stadsmuren. Deze stad wordt vaak het 'Venetië van België' genoemd vanwege de vele grachten. Sommige huizen zijn wel vijfhonderd jaar oud, toch verkeren ze in uitstekende staat.

Budget autoverhuur op Brussels Airport
Een huurauto reserveren is bij ons makkelijk. Vul het formulier op deze pagina in en wij doen de rest.

 • Budget heeft een uitgebreide selectie auto's die aan alle behoeften en prijsklassen kan voldoen of u nou opzoek bent naar een kleine auto om de omgeving te ontdekken of een luxe auto voor zakenreizigers.

 • Onze handige vestiging op het vliegveld betekent dat u minder tijd zonder vervoer hoeft door te brengen na aankomst. U kunt uw huurauto op onderstaand adres ophalen.

  Budget autohuur Brussels Airport
  Brussels Airport (Novotel)
  Da Vincilaan 25
  1831 Brussel
  Telefoon: +32 2 725 84 08

  Andere populaire bestemmingen:

  Charleroi Luchthaven
  Geneve Luchthaven
  Zurich Luchthaven
  Berlin Schonefeld Luchthaven
  Düsseldorf Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl