Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Bristol


Indien u in Bristol een Budget huurauto ophaalt, zult u alles krijgen wat u nodig hebt voor een fantastisch bezoek aan deze prachtige stad en bezienswaardigheden van haar omgevingDoor het boekingsformulier op deze pagina in te vullen, kunt u uw bij de autoverhuur op de luchthaven reserveren, of indien u dit wenst, kunt u verder lezen en meer over Budget autoverhuur ontdekken in Bristol en ook wat er in de stad te zien is. U kunt uw auto van te voren al eenvoudig en zonder problemen met Budget regelen, haal gewoon uw huurauto op wanneer u in de stad arriveert en vanaf dat moment kunt u van alles genieten wat dit gedeelte van het land te bieden heeft.

Het is ëën van de grootste steden in Zuid-West Engeland. Omdat het vlakbij de autosnelwegen M4 en M5 ligt die van South Wales naar Londen gaan en van Birmingham naar Exeter, is een auto huren een ideale manier om in de hele regio rond te rijden. De stad heeft zeer veel fantastische bezienswaardigheden waaronder het oudste werktheater in Engeland en de verbazingwekkende en indrukwekkende Clifton Suspension Bridge, een meesterwerk van zware Victoriaanse stijl en wat door Isambard Kingdom Brunel is gebouwd. Het stadscentrum is een gezellige mengeling van geroezemoes met een groot aantal restaurants, clubs en pubs om de avond er plezierig door te brengen en overdag veel verschillende dingen te doen.

De belangrijkste toeristenattracties staan vlak bij elkaar. U kunt goedkoop een auto huren om eenvoudig toegang te hebben tot de prachtige omgeving op het platteland dat met veel genoegens is bezaaid waaronder ook kastelen, statige landhuizen en andere stedelijke centra. De parkeerplaatsen in de stad zijn eenvoudig te bereiken en er is voldoende ruimte in het stadscentrum, naast het winkelcentrum kan u parkeren.

De Banksy Walking Tour valt hier in het centrum onder ëën de meest populaire activiteiten van de vele beeldende werken van de semi-legendarische straatartiest die later verder ging om Londen met zijn graffity te versieren en wiens identiteit nog steeds een goed bewaard geheim is.

Iedereen die in buitenactiviteiten is geïnteresseerd zal zich in het centrum van Bristol thuis voelen waar de Adventurous Activity Company een groot spectrum aan activiteiten organiseert, van klimmen en abseilen tot mountainbiken, oriënteren en kanoën.

Uit cultureel oogpunt vindt u een schitterende kathedraal die zich in het centrum van de historische en culturele stad en het stedelijke leven bevindt, daar bevindt zich ook de Brunel's SS Great Britain in de haven om te verkennen. Dit is ëën van de grootste bezienswaardigheden van Engeland en het bevat ook het Archief van Brunel voor iedereen die is geïnteresseerd in het leven en de tijd van deze grootse man.

Eën van de beste manieren om Bristol echt te leren kennen is ëën van de vele begeleide toeren te nemen die u naar de verborgen plekken brengt die de meeste bezoekers niet te zien krijgen. Voor een echt opwindend avondje uit, moet u de Haunted and Hidden Tour proberen; dit brengt u bij enkele van de meest spookachtige gebouwen van Engeland.

Goedkoop auto huren in Bristol


Bij Budget is de autoverhuur goedkoop en uw auto is precies het vervoersmiddel om Bristol's schitterende omgeving te verkennen. Bath, ëën van de meest beeldende plaatsen in Engeland is maar een klein eindje rijden, met zijn prachtige Georgische architectuur en de Pump Room die in de romans van Jane Austin beroemd is geworden.

Voor diegenen die in kastelen en statige gebouwen geïnteresseerd zijn, in dit gebied is er geen gebrek aan, de verwanten van het statige Combe Castle en Lacock Abbey kunnen eenvoudig in een gehuurde auto worden bereikt. Goedkope autohuur is ook zeer geschikt voor plaatsen zoals Gorge and the Cheddar Caves met hun prachtige stalactieten en ongelooflijke rotsformaties en een rit op de Avon Valley Railway.

Budget autoverhuur Bristol
Een huurauto boeken voor in Bristol gaat eenvoudig en zonder stress. U hoeft alleen maar het formulier in te vullen aan de linkerkant van de pagina, en wanneer u aankomt, hebben we al alles in orde gebracht zodat u de huurauto kunt meenemen.

 • Wanneer u uw autohuur regelt, kunt u enkele wensen voor het voertuig aankruisen onder de 'Car Group'-optie op het boekingsformulier.

 • Op het NCP Car Park in Bristol kunt u ons vinden, een comfortabele plek om uw huurauto mee te nemen.

  Budget autohuur Bristol
  Nelson Street/Fairfax Street
  NCP Car Park
  Bristol
  BS1 3DB
  Telefoon: +44 1173 169 090

  Andere populaire bestemmingen:

  Belfast International Luchthaven
  Birmingham
  Glasgow Luchthaven
  Londen Heathrow Luchthaven
  Cork Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl