Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Breda


Bent u op zoek naar een huurauto voor uw verblijf in Breda? Dan bent u bij Budget aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment aan huurauto’s is er zeker een passend voertuig voor u te vinden. Het reserveren van een huurauto gaat gemakkelijk en snel; u hoeft slechts het formulier aan de linkerkant van deze pagina in te vullen.

Auto huren voor al uw reiswensen in Breda


Breda is één van de oudste steden van Nederland. Zo stamt de eerste vermelding van de plaatsnaam Breda uit 1125. Echter, in 1252 kocht Breda pas de privileges voor het verkrijgen van stadsrechten. Met een rijke historie door de familie Nassau, en zodoende ook het Koninklijk Huis, maakt Breda een mooie stad om te beter te leren kennen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door het Breda Museum te bezoeken. Gelegen ten zuiden van het centrum vindt u hier u een collectie aan kunst en geschiedenis van Breda en haar omgeving.

Daarnaast vindt u in het museum een tentoonstelling over Breda tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Het museum heeft ook exposities op drie historische plaatsen in het centrum van Breda. De binnenstad van Breda was tot midden 1500 volledig ommuurd. Het Kasteelplein in het centrum van de oude binnenstad kan gezien worden als het oude hart van Breda. Vanuit hier kunt u sinds kort een monumentenroute volgen. Deze brengt u langs 35 monumentale panden; van religieuze monumenten tot Nassau gerelateerde gebouwen. Eén van de meest bekende monumenten is de Grote of Onze Lieve Vrouwe Kerk. Deze van oorsprong katholieke kerk werd in de 15e eeuw gebouwd. Momenteel is het een hervormde kerk. Ook is dit de laatste rustplaats van negen leden van de Nassau familie en de eerste Prins van Oranje. De kerk heeft geweldige muurschilderingen wat het één van de mooiste kerken van Breda maakt. De Prinsenkapel in de kerk, daar waar de voorvaderen van het Koninklijk Huis begraven zijn, heeft een met bladgoud bekleed plafond.

Breda ligt tussen twee belangrijke havensteden in. Rotterdam ligt ten noorden van Breda, terwijl Antwerpen juist ten zuiden ligt. Hierdoor is Breda altijd al een belangrijke locatie geweest voor handel en transport. U rijdt heel eenvoudig met uw huurauto binnen een uur van het centrum van Breda naar het centrum van Antwerpen.

Autoverhuur Breda


Breda zit vol met leuke kleine cadeauwinkeltjes, antiekzaakjes, interieurwinkels en diverse speciaalzaken. U kunt een hoop van deze winkeltjes bezoeken met uw huurauto. Begin uw tour op de Ginnekenmarkt in het zuiden welke vervolgens eindigt in de Wilhelminastraat in het centrum. Of bezoek het overdekte winkelcentrum ‘De Barones’. In dit winkelcentrum vindt u een gevarieerd aanbod in de ruim vijftig winkels.

Ten noorden van Breda vindt u de Oudhof. Dit park biedt een hoop leuke activiteiten voor u en uw gezin. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld diverse opdrachtjes uitvoeren in het park. Daarnaast kunt u samen met de kinderen speurtochten lopen. Of vul uw picknickmand en geniet met het hele gezin van een heerlijke picknick in het park.

Vanuit Breda kunt u anders ook een dagje uit in nabijgelegen Tilburg, Den Bosch en Eindhoven plannen. Met uw huurauto kunt u ook heel eenvoudig naar België en Duitsland rijden. Zelfs Luxemburg is in minder dan twee uur te bereiken.

Budget Autoverhuur Breda
Wilt u een auto huren om Breda en Brabant beter te leren kennen? Boek dan nu een huurauto bij Budget door het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen.

 • U kunt uw gereserveerde huurauto ophalen en terugbrengen op onderstaand adres.

 • Met uw huurauto heeft u de vrijheid om één van de vele monumenten in Breda te ontdekken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw huurauto gebruiken om een dagje uit te plannen in België of Duitsland.

  Budget Autoverhuur Breda
  Riethil 14
  4825 AP Breda
  Telefoon: +31 88 2847 076

  Andere populaire bestemmingen:

  Amsterdam
  Almere
  Groningen
  Eindhoven
  Apeldoorn

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl