Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Bergamo Luchthaven


Boek een huurauto op Bergamo Luchthaven en u mist niets op uw reis naar Italië


U kunt snel en eenvoudig een goedkope huurauto huren op Bergamo Luchthaven. Voor meer informatie over de mogelijkheden van uw goedkope auto hoeft u alleen maar te klikken op het formulier aan de linkerkant van deze pagina en het in te vullen. Om snel en gemakkelijk een goedkope auto te huren op de luchthaven kiest u voor een van de autoverhuur voertuigen van Budget Autoverhuur.

De stad ligt in de regio Lombardije in het noorden van Italië, tussen Milaan en de prachtige Italiaanse meren. De lokale luchthaven bedient deze aantrekkelijke en mooie stad, met de kronkelende middeleeuwse straatjes en op slechts 5km afstand van de stad zelf. Een gehuurde auto biedt een gemakkelijke en slimme manier om deze heuvelregio te verkennen, samen met alle fantastische bestemmingen die op rijafstand liggen. Deze bestemming die uit twee verschillende gebieden bestaat, de Cittá Bassa (voorstad) en Cittá Alta (binnenstad), is een verleidelijke bestemming op zichzelf en ligt aan de voet van de Alpen.

De stad Cittá Alta is een historische en mooie omgeving, omringd door 17e eeuwse muren en een schat aan historische bezienswaardigheden en prachtige straten. Zelfs als u een goedkope huurauto heeft, is het de moeite waard te parkeren om met de San Vigilio te gaan, zodat u deze aantrekkelijke middeleeuwse wijk kunt bezoeken. Uw tour begint op het stadsplein. De Piazza Vecchia staat vol met cafe's en een duizelingwekkende hoeveelheid palazzi en kerken, evenals prachtige huizen die alleen voor de allerrijksten zijn. U wordt hier omringd door cultuur en geschiedenis, van het majestueuze Palazzo della Ragione tot de 12e eeuwse kerk Basilica di Santa Maria Maggiore en de prachtige Campanone o Torre Civica of klokkentoren, waar u de klokken kunt horen luiden.

De voorstad is zeker een bezoek waard en u komt er snel en gemakkelijk met een Budget huurauto vanaf Bergamo Luchthaven. De beroemdste bezienswaardigheid van de Cittá Bassa is de Galleria dell'Accademia Carrara, een fantastische kunstgalerij met prachtige meesterwerken van Bellini, Tiepolo, Boticelli en Canaletto, evenals St. Sebastian van Raphael.

Autohuur Bergamo Luchthaven


Bij een bezoek aan deze mooie en historische regio van Italië is een rit naar de Italiaanse meren zeker een bezoekje waard. Het Gardameer ligt op ongeveer 75 km, een simpele dagtocht en als u er de tijd voor heeft is het de moeite waard om er te overnachten. Dit is de rijkste regio van Italië, dus zorg ervoor dat u voldoende geld meeneemt om te genieten van de uitstekende keuken, wijn en hotels die dit exclusieve, maar prachtige landschap te bieden heeft.

Aan de andere kant ligt Milaan, een rit van ongeveer 45 km in een huurauto vanaf het vliegveld, en zelfs een 'must-see' als u alleen maar etalages kijkt. Milaan is wellicht het hart van de zakenwereld en de commercie, maar het is zeker een top modestad. Ga eens naar de chique wijken Brera en Isola of naar het San Siro stadion waar zowel Inter- als ook AC Milan voetballen. Vergeet niet om ijs te proeven als u in Noord-Italië bent!

Budget Autoverhuur Bergamo Luchthaven
Een auto huren bij Budget Autoverhuur is moeiteloos en eenvoudig. Klik op het formulier aan de linkerkant van deze pagina om uw huurauto op Bergamo Luchthaven te boeken of voor meer informatie hierover te lezen.

 • Vul het formulier in aan de linkerkant van deze pagina om een auto te boeken. Voor het gemak en comfort op al uw bestemmingen is het eenvoudig om te boeken bij Budget Autoverhuur.

 • Het autoverhuurkantoor kunt u vinden via het onderstaande adres, hier kunt u uw gehuurde voertuig ophalen.

  Budget Autoverhuur Bergamo Luchthaven
  Orio Al Serio Luchthaven
  Bergamo
  Telefoon: +39 035 330699

  Andere populaire bestemmingen:

  Milaan Linate Luchthaven
  Napels Luchthaven
  Rome Luchthaven
  Florence Luchthaven
  Pisa Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl