Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Belfast City Airport


Huur een auto op Belfast City Airport en mis niets op uw reis naar Noord-Ierland


Om een goedkope auto te huren bij Budget op Belfast City Airport, hoeft u alleen maar te klikken op het formulier aan de linkerkant van deze pagina en het in te vullen. Kies een van de vele goedkope huurauto's bij Budget om snel en eenvoudig een auto te huren.
De luchthaven, beter bekend als George Best Airport (genoemd naar de beroemdste voetballer uit Belfast), ligt in Noord-Ierland. Omdat het slechts 3 kilometer van het centrum ligt, is dit een mooie kans om het met een auto van Budget te verkennen vanaf luchthaven.

De stad is getransformeerd sinds het terrorisme van de 1970-er en 1980-er jaren, en heeft zichzelf succesvol vernieuwd tot een levendige en herboren bestemming die toeristen veel te bieden heeft. Van Victoria Square, een enorm vernieuwd winkelcomplex, en de Victoriaanse huizen, tot aan de luxe appartementen aan de waterkant die overal opduiken rond het centrum, dat nu goed op weg is om een kosmopolitische bestemming te worden die een vaste plek krijgt op de toeristische kaart.

Victoriaanse pakhuizen en fabrieken die ooit het stedelijk landschap kenmerkte zijn tegenwoordig luxe appartementen, winkels en musea,het oorspronkelijke karakter is nog steeds zichtbaar. Bezoekers mogen de kans niet missen om een aantal plekken te bezoeken die de stadvormen. Voorbeelden zijn de muurschilderingen op de straten Falls en Shankill en de iconische Vredesmuur om hen eraan te herinneren dat deze moderne stad is herboren uit het roerige verleden.

Gebruik een goedkope huurauto vanaf de luchthaven om een aantal spannende wijken te ontdekken op een plek waar nog steeds erg veel wordt vernieuwd via ontwikkelingsprojecten. Van historische winkels, zoals Aunt Sandra's Candy Factory in het vernieuwde Titanic kwartier en het bekroonde culturele centrum dat aan het water ligt; er zijn hier diverse culturele attracties te beleven.

Het Cave Hill Country Park is een perfecte bestemming om met de familie in een goedkope huurauto vanaf Belfast City Airport naartoe te rijden. Naast een van de mooiste panoramalandschappen, zijn er wandelroutes en ecotrails voor bezoekers, een kinderspeeltuin en historisch kasteel, dat vermoedelijk de inspiratie was voor het boek Gulliver's Travels van Jonathan Swift.

Het stadhuis is een prachtig neoklassiek regeringsgebouw in Donegall Square en een geweldige plek om verborgen straten te verkennen, waar u gezellige pubs en moderne restaurants kunt vinden. Ga eens naar Donegall Place voor cafe's en winkels, en naar de universiteitswijk, een hippe plek om te rustig te genieten in de bloeiende livemuziekscene in de culturele vernieuwing van Noord-Ierland.

Autoverhuur Belfast City Airport


Een bezoek is niet compleet zonder een bezoek aan de Titanic Belfast, ook wel 's werelds grootste bezoekersattractie genoemd. Dit state-of-the art museum, opgericht om de bouw van de ongelukkige Titanic te promoten, ligt in het havengebied van het centrum, en dus een klein stukje rijden vanaf de luchthaven in een autoverhuur; een geweldige plek om met het hele gezin te bezoeken.

In het noordoosten ligt Carrickfergus, op eenritafstand van 37 km. In County Antrim, deze mooie badplaats ligt aan de oever van een groot meer met een fantastische kustlijn en uitzicht richting Schotland. Dit gebied heeft veel wilde dieren zoals zeevogels, zeehonden en adelaars. Het historische centrum van de stad ligt binnen 16e eeuwse muren, met als blikvanger een fantastisch 12e eeuws Normandisch kasteel dat uitkijkt over de prachtige haven. Dit is een prachtige en indrukwekkende plek om te verkennen vanuit het comfort van uw huurauto en om de frisse zeelucht in te ademen, voordat u teruggaat naar het culturele en kosmopolitische centrum van de hoofdstad.

Budget Auto Huren Belfast City Airport
Een auto huren bij Budget autoverhuur is eenvoudig; voor meer informatie hoeft u alleen maar op het formulier aan de linkerkant van deze pagina te klikken.

 • Om bij sommige van de beroemdste bezienswaardigheden en monumenten te komen, vult u het formulier in aan de linkerkant en boekt u een van onze comfortabele en betrouwbare huurauto's voor een probleemloze reis en toegang tot de mooiste bezienswaardigheden van het gebied.

 • Ons autoverhuur kantoor is een gemakkelijke plek om uw huurauto op te halen; het adres staat hieronder.

  Budget Autohuur Belfast City Airport
  George Best Airport
  Aankomsthal
  BT3 9JH
  Belfast
  Telefoon: +44 2890 451 111

  Andere populaire bestemmingen:

  Birmingham Luchthaven
  Bristol Luchthaven
  Glasgow Luchthaven
  Londen Heathrow Luchthaven
  Cork Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl