Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Belfast International Airport


Huur een auto op Belfast International Airport om te zorgen dat u niets mist tijdens uw reis naar Noord-Ierland


Het is eenvoudig om een auto te huren bij Budget autoverhuur. Door het formulier in te vullen aan de linkerkant van deze pagina kunt snel en eenvoudig een auto huren. Uw auto huurt u bij onze goedkope autoverhuur service op Belfast International Airport. Gebruik Budget voor al uw wensen omtrent goedkoop auto huren.

De internationale luchthaven ligt op 32 km afstand van het centrum van de historische stad, de hoofdstad van Noord-Ierland. Deze voormalige industriestad heeft onlangs een culturele vernieuwing ondergaan, met een duizelingwekkend aantal vernieuwde wijken, winkels en appartementen. Deze concurreren met het historische verleden van de stad, dat nog steeds zichtbaar is in de scheepswerven, waar de verdoemde Titanic is gebouwd, en de beroemde bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het kasteel en de opera.

Nu beschouwd als een 'must-see' bestemming in Europa, Belfast heeft een bruisend nachtleven en muziekscene. Belfast heeft erg veel verschillende culturele instellingen, musea en elegante Georgiaanse gebouwen. Zonder het moeilijke verleden te vergeten, heeft de stad zichzelf succesvol opnieuw op de kaart gezet als een uitstekende bestemming voor toeristen en een stad van wereldklasse, terwijl de prijs/kwaliteit verhouding en de eenvoud hetzelfde zijn gebleven. Met een goedkope huurauto van Budget vanaf Belfast International Airport ligt deze spannende stad en haar omgeving aan uw voeten; ga er dus met uw gehuurde auto op uit om het dramatische Noord-Ierse landschap en de meest betoverende stad te verkennen.

De Gaelische cultuur van Noord-Ierland is springlevend op de Culturlann MacAdam O Fiaich, een buurtcentrum met kunst en uitvoeringen van kunstenaars, concerten, muzieksessies en poëzielezingen in de traditionele Ierse taal. Hier kunt van de ware oorsprong van de céilí genieten, waar ballades, poëzie en dans samenkomen; er zijn ook geweldige workshops voor kinderen.

Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is onder andere St George's Market, de oudste, volledig operationele markt in Ierland, met talloze kraampjes die verse, lokale gerechten verkopen, evenals antiek en kleding. Speciaal gebouwd voor dit doel in 1896 en gerestaureerd in de late 20e eeuw; op deze elegante markt staat ook de winter fair en kerstmarkt in december.

St Anne's Cathedral is een prachtig gebouw, dat in 1899 is bedacht en het duurde bijna een eeuw om de bouw te voltooien. Dit Hiberno-romaanse meesterwerk met imposante marmeren interieur heeft ook een fantastische mozaïek, De Schepping, waarin honderdduizenden stukjes gekleurd glas samen een opvallend kunstwerk maken.

Autoverhuur Belfast International Airport


Geen enkele reis naar Noord-Ierland is compleet zonder een bezoek aan de wereldberoemde Giant's Causeway, de wonderlijke geologische rots- en basaltformatie schiet uit de noordoostkust van County Antrim met uitzicht op Schotland. Deze perfecte plek voor een dagje uit ligt ongeveer 100 km van de internationale luchthaven, en is gemakkelijk binnen een uur te bereiken met een huurauto.

Black Mountain, een beroemde bezienswaardigheid met een panoramisch uitzicht van niet alleen de stad, maar ook het omliggende platteland, ligt dichterbij de stad en met een auto van Budget autoverhuur komt u er snel. Van de meren tot aan de Holywood Hills en op een heldere dag kunt u zelfs de Engels en Schotse kustlijnen en de Isle of Man zien. Neem zoals altijd in Noord-Ierland regenkleding mee, als de zon schijnt stopt u het in de huurauto, waarna u kunt genieten van de wandel-, en hikingpaden van het buitenleven.

Budget Autohuur Belfast International Airport
Een auto boeken bij Budget Autoverhuur vanaf Belfast International Airport is eenvoudig en simpel. Klik op het formulier aan de linkerkant van deze pagina om alle mogelijkheden te bekijken voor het reserveren van een huurauto op het vliegveld.

 • U kunt moeiteloos naar alle beroemde bezienswaardigheden en monumenten als u een huurauto bij onze autoverhuur boekt. Om een goedkope auto te regelen hoeft u alleen het formulier in te vullen aan de linkerkant van deze pagina en kiezen uit verschillende opties om de huurauto van uw keuze te krijgen voor uw vakantie.

 • U kunt ons verhuurkantoor vinden via het onderstaande adres; een gemakkelijke en prettige manier om uw auto af te halen vanaf de luchthaven.

  Budget Autohuur Belfast International Airport
  Belfast International
  Aankomsthal luchthaven
  Belfast
  BT29 4AB
  Telefoon: +44 2894 423 332

  Andere populaire bestemmingen:

  Birmingham
  Bristol
  Glasgow Luchthaven
  Londen Heathrow Luchthaven
  Cork Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl