Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Arnhem


Bent u op zoek naar goedkope autoverhuur in de regio Arnhem? Dan bent u bij Budget aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment aan huurauto’s is er bij Budget altijd een passend voertuig voor u te vinden.

Auto huren voor al uw reiswensen in Arnhem


Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en samen met de Stadsregio Arnhem Nijmegen is het gebied goed voor ruim 750 duizend inwoners. De stad wordt door de Rijn in tweeën verdeeld. Door de ligging aan de Rijn wordt Arnhem vaak gezien als de ‘Groene stad aan de Rijn’. Zo zijn er 15 parken en vele beken in Arnhem te vinden.

Arnhem is wereldwijd voornamelijk bekend om de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Slag om Arnhem werd uiteindelijk uitgevochten rondom de brug aan de Rijn. Het verhaal van deze brug werd in de jaren ‘70 verfilmd. De verkeersbrug, waar de strijd werd uitgevochten, werd in 1978 vernoemd naar de Engelse commandant tijdens de Slag om Arnhem. Zo heet de brug nu de John Frostbrug. U kunt meer te weten komen over het effect van de oorlog op Arnhem in het Arnhems Oorlogsmuseum 40-45. De collectie in dit museum bestaat onder andere uit wapens, uniformen en documenten uit de Tweede Wereldoorlog.

Arnhem is momenteel de enige stad in Nederland die nog gebruik maakt van trolleybussen. Het trolleybusnet in Arnhem is ook één van de grootste van Europa. Deze bussen rijden door de hele stad en zijn een bezienswaardigheid op zich. Er zijn in Arnhem genoeg bezienswaardigheden te vinden. Zo kunt u aan de Apeldoornseweg het Park en Huis Sonsbeek vinden. Dit gebouw kent een rijke historie en wordt momenteel gebruikt als trouwlocatie. De witte villa werd gebouwd in 1744 en is één van de mooiste gebouwen in Arnhem.

Ten noorden van Park Sonsbeek vindt u Park Zypendaal. Dit openbaar landgoed is rijk aan loof- en naaldbomen en enkele schitterende vijvers.
Een bezoek aan Arnhem is niet compleet zonder Burgers Zoo te bezoeken. Deze dierentuin stamt uit 1913 en is de meest bezochte attractie in Gelderland. In deze dierentuin vindt u honderden verschillende diersoorten. Om bij de dierentuin te komen is het aan te raden gebruik te maken van uw huurauto. U vindt de dierentuin aan de rand van de Veluwe, aan de noordkant van Arnhem.

Autoverhuur Arnhem


Arnhem wordt vaak gezien als voorportaal van Duitsland. De stad heeft zich, mede door haar gunstige ligging, ontwikkeld als belangrijke handelsstad. Zo ligt Arnhem slechts 25 kilometer verwijderd van de Duitse grens. Het is zodoende heel eenvoudig om één van de vele mooie Duitse steden in de buurt te bezoeken. Zo liggen Bochum, Essen, Duisburg, Düsseldorf, Gelsenkirchen en Dortmund allen op nog geen twee uur rijden van Arnhem vandaan.

Ook als u wil genieten van de natuur bent u in Arnhem op de juiste plaats. De schitterende natuur in de Veluwe is op slechts een kwartier rijden van het centrum verwijderd. De Veluwe is in totaal ruim 1000 vierkante kilometer groot en begrenst buiten Arnhem ook onder andere Apeldoorn, Ede en Harderwijk. Eén van de mooiste locaties in de Veluwe is het Kroondomein Het Loo. Dit is met bijna 11 duizend hectare het grootste landgoed van Nederland.

In dit landgoed vindt u onder andere het kasteel Het Oude Loo, het Paleispark en het Paleis Het Loo. Rondom dit paleis is een schitterende paleistuin aangelegd. In het Paleis Het Loo, wat tevens op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, vindt u een museum. Dit museum geeft u een indruk hoe de Oranjes in dit paleis in het verleden leefden.

Budget Autoverhuur Arnhem
De historische stad Arnhem heeft voor ieder wat wils. Een huurauto zorgt ervoor dat u eenvoudig meer te weten kunt komen over de rijke historie van de stad.

 • Maak gebruik van uw huurauto en rijdt richting één van de mooie Duitse steden ten oosten van Arnhem. Voor ontspanning kunt u terecht in de Veluwe, wat met uw huurauto gemakkelijk te bereiken is.

 • Budget Autoverhuur vindt u aan de Dokter C. Lelyweg in Arnhem. Hier kunt u uw gereserveerde huurauto ophalen en retourneren.

  Budget Autoverhuur Arnhem
  Dr. C. Lelyweg 2
  6827 BH Arnhem
  Telefoon: +31 88 2847 026

  Andere populaire bestemmingen:

  Amsterdam Schipol
  Apeldoorn
  Vlissingen
  Eindhoven Luchthaven
  Almere

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl