Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Amsterdam


Auto huren voor al uw reiswensen als u de hoofdstad van Nederland bezoekt


Maak het u gemakkelijk als u naar deze geweldige hoofdstad reist door een auto te huren bij Budget. U kunt eenvoudig en goedkoop een auto van uw keuze huren. U hoeft alleen maar even het formulier in te vullen aan de linkerkant van deze pagina om te zorgen dat u de autohuur kiest die u nodig heeft voor uw reis.

Met meer dan een miljoen inwoners en 1.500 bruggen staat de hoofdstad van Nederland bekend als het Venetië van het Noorden. Overal vindt u indrukwekkende architectuur en honderden grachten; dit is een rijke en levendige stad met een geschiedenis die teruggaat tot de 12eeeuw.
Het centrum van de stad is een van de grootste historische plekken in Europa met meer dan 7.000 historische gebouwen. Het is dus niet verwonderlijk dat het stadscentrum werd uitgeroepen tot een UNESCO Werelderfgoed. Het centrum van de stad is voor het grootste gedeelte ongewijzigd gebleven. Omdat er geen omvangrijke bombardementen waren tijdens de Tweede Wereldoorlog kan iedereen blijven genieten van de 90 eilanden en 400 bruggen.

In het oude stadscentrum kunt u de oudste straten vinden. Neem bij het rondlopen eens een kijkje in de Warmoesstraat en de Zeedijk in de buurt Nieuwmarkt. De gebouwen langs deze straten zijn van hout en zijn in de middeleeuwen gebouwd. U vindt hier ook vele andere oude gebouwen, binnenplaatsen en straten.

Een van de meest opvallende delen van de stad is de Grachtengordel. In de 17e eeuw is een ring van grachten gebouwd voor de prestigieuze huizen en villa's die eigendom waren van rijke kooplieden. Over deze grachten werden ophaalbruggen geplaatst, een van de meest opvallende is de Magere Brug, die meer dan 300 jaar oud is en nog steeds in de oorspronkelijke staat verkeerd.

Als u in Amsterdam bent moet u beslist een bezoekje brengen aan de wijk Jordaan, die u kunt vinden langs de grachten. Het gebied, dat gebouwd is in 1650, is een herinnering aan de levenswijze voor de arbeidersklasse destijds. Dit gebied is inmiddels omgebouwd tot een hippe wijk met veel boetiekjes e.d.

In het historische centrum staan ook talloze musea, pakhuizen en windmolens, die allemaal een bezoekje waard zijn. De dichtbij gelegen windmolens, die buiten de stadsmuren zijn gebouwd, acht in totaal, en de meeste staan in het westen van de stad. Voor musea kunt u het Anne Frank Huis, het beroemde Rijksmuseum en het Van Gogh Museum bezoeken.

Autoverhuur Amsterdam


Als u een goedkoop autohuur heeft en van plan bent om de omgeving te verkennen, dan is de snelweg A10 de hoofdweg die u altijd terugbrengt naar het centrum van de stad. Gebruik de A1 als u naar het oosten reist richting Duitsland. Via de A12 reist u naar België en via de A4 komt u in Den Haag terecht.

Nabijgelegen steden die u gemakkelijk kunt bereiken zijn onder andere Brussel, Parijs, Berlijn, Keulen, Frankfurt en Antwerpen. Steden in Nederland voor een geweldige dagtocht zijn onder andere Hilversum voor de fietsmogelijkheden, Muiden vanwege het spectaculaire kasteel Muiderslot, Alkmaar vanwege de kaasmarkt en haar geschiedenis en Zandvoort voor de stranden.

De stad Haarlem is ook een uitstekende keuze om iets meer te weten te komen over de geschiedenis. In Enkhuizen kunnen bezoekers in een groot museum kijken hoe mensen vroeger leefden op de zee. Voor een daguitje met een schilderachtig karakter gaat u naar het Waterland en de Zaanstreek.In het kleine stadje Naarden vindt u een aantal vestingwerken uit de 17e eeuw.

Als u graag iets verder weg wilt gaan; Gouda is beroemd om de onweerstaanbare kaas, terwijl u in de stad Delft de traditionele blauwe en witte keramische spullen kunt kopen. Een uitstapje naar de Kinderdijk is ideaal voor een of twee schilderachtige dagjes in het Nederlandse landschap, dat vol staat met traditionele windmolens en in Rotterdam kunt u veel historie en moderne architectuur vinden.

Budget Autoverhuur Amsterdam
Kies een huurauto van Budget voor uw reis naar Amsterdam. Onze auto's zijn eenvoudig en stressvrij te boeken. Vul het formulier op deze pagina in indien u meer informatie wilt over huren of reserveren van een huurauto bij ons.

 • Door het invullen van het formulier hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat u weet dat wij voor al uw wensen omtrent autohuur zorgen. Dit betekent dat de door u gekozen goedkope huurauto voor u klaar staat bij uw aankomst.

 • U kunt de Budget kantoren voor verhuur van een auto vinden via het onderstaande adres.

  Budget Autoverhuur Amsterdam
  Amsterdam Zuid
  Aaron Coplandstraat 6
  1082 MG Amsterdam
  Telefoon: +31 88 2847 021

  Amsterdam Centrum
  Nassaukade 380
  1054 AD Amsterdam
  Telefoon: +31 88 2847 020

  Andere populaire bestemmingen:

  Eindhoven
  Almere
  Groningen
  Vlissingen
  Breda

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl