Over Budget

Zoals de naam impliceert is Budget dé autoverhuurder voor budget minded people. Vandaar het credo "Budget, daar kunt u op rekenen". We leveren de juiste auto voor het juiste tarief.
Daarmee trekken we een breed publiek aan. Enerzijds natuurlijk de particulier die graag waar voor zijn geld krijgt en anderzijds de zakelijke markt voor welke het kostenaspect evenzo belangrijk is als betrouwbaarheid en kwaliteit.
Deze strategie heeft Budget Rent a Car sinds de oprichting in 1958 gemaakt tot wat we nu zijn: één van de grootste drie autoverhuurders ter wereld met wereldwijde dekking.

Budget Rent a Car is een van de drie grootste autoverhuurders ter wereld met circa 3500 vestigingen in 125 landen. Het autopark vormt natuurlijk de kern van de organisatie. Wereldwijd beschikt Budget over 270.000 personenauto's en 18.000 bestelwagens.

Nederland op de wereldkaart
Bij Budget Rent a Car Nederland worden nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd. Daarom dan ook deze nieuwe en uitgebreide website: want aan goede dienstverlening ligt een goede communicatie ten grondslag.

Competatieve tarieven, glasheldere contracten en een klantgerichte service zijn slechts enkele van onze aandachtpunten die u zullen overtuigen van onze professionele aanpak.

Budget Rent a Car Nederland
Hoofdkantoor
Louis Armstrongweg 4
1311 RK Almere

Tel: 088 - 2847 500

E-mail: info@budget.nl

Budget Rent a Car wereldwijd
Budget Rent a Car wereldwijd